Tinnis :)

Äntligen kom sommarens första bad. Premiären blev Tinnis, Suprice! Nevars, det är rätt okej där ändå faktiskt. Visst att sjön inte är den mest rena men å andra sidan är ju inte sjöar det heller.
Hade mkt trevlig sällskap av Anna :) Härligt att ses igen :D Sen blir det återseende både med Anna , Jenny och Nagina ikväll med grill. Kan det bli bättre liksom :P
Förutom rent bad simmade jag en halvtimme i simbassängen. Rätt skönt fram till att en fågel sket precis framfö näsan på mig..Sen mötte jag en geting i vattnet..Då kände jag att nu får det räcka för den här gången.
Lyckades ju inte få med mig alla kläder dit så satte mig på soldäck o sola bikinin lite torrare. Jag somnade nog till ett tag. Rätt skönt då jag gick upp tidigt. I omklädningsrummet kunde jag konstatera att det är precis som vanligt: Amanda blir en kräfta.. Känns lite sisådär. Jag hade ju smort in mig med solskydd ju. Aja nu är det som det är.

Tog en sväng till Teknikmagasinet och inhandlade, tro det eller ej solbrillor! Det är första gången Amanda gör nåt sånt kan jag villigt erkänna. Dock är det inte de värstaste brillorna men känner att ska jag börja med några kan de lika gärna vara lite billigare så man inte nehöver ha ångest för att man inte vågar ha på sig dom :P haha

 

 

Frågan är ju om man vågar visa sig på stan så här..