Onsdagshäng på iksu

Hade laddat upp för en aktiv dag i onsdags. Försöker få in nåt cykelpass per vecka nu. För att jag inte ska behöva åka in en extra gång för det så strävar jag efter att ta det i samband med annat jag gör på iksu. 
Onsdagar har jag tre aquapass, 8, 9.15 o 13. Att åka hem mellan andra o tredje blir bara fram o tillbaka tycker jag. Bättre att vara kvar o antingen jobba eller träna själv. Det finns nämligen ett Core o sen Cykel watt 40min som passar väldigt bra. Hinner slänga i mig lite mellis före corepaaset o sen efter cykeln innan jag kör då sista aquan.
 
Denna gång blev det dock så att jag hoppade in o vickade på Core. Såg efter första aquan att det söktes vikarier så tog det. Bra att få instruera då jag missar mitt egna fredagapass några veckor pga att jag är i väg mkt. 

Kommer in i salen o fixar igång musiken. Dock uppdaterar sig Les Mills appen på nåt sätt så både Core o BP som jag laddat ner försvinner 😱 Har den som spellista så tänker att då är det lugnt.  Haha trodde jag ja. Nä då är det "error syncing your playlists" då den bara tuggar, inget händer. Då första låten i FP appen är för kort kunde jag inte använda den heller. Paniken börjar så smått smyga sig på. Får köra online med den icke nedladdade musiken som inte har pauser eller nåt heller. Bara hoppas ingen ringer 😬 Lite hack i musiken i början men sen okej. Dock tror jag kanske headsetet blev konstigt efter ett tag..  
Usch kändes som en verkligt dålig och rörig pass. Inget kul alls. Glad iaf att jag fick igång nån form av musik. 


Sen köttade jag på rejält på cyklingen 🚴‍♀️💦 Hade tur att få prova ytterligare en ny instruktör.  Väldigt skoj! 😃