Sportlovsvecka

Jo om man går på riktig skola så har man sportlov den här veckan. Som ni kanske vet så har jag slutat den riktiga skolan för rätt länge sen så det är inte lov här inte. 
Tanken var att vi inte skulle behöva jobba så mkt den här veckan då S hade en hel del komp att ta ut men då det strula en del för henne med skaer jag inte kunde hjälpa till med samtidigt som tiden skulle läggas på skoltävlingen hann vi inte med allt till förra veckan. Så måndag och tisdag hade vi fulla dagar. Vi ritade en skiss över Nolia med var alla stationerna skulle vara, plus att vi gick dit för att kolla utrymmen mm. Jag fick upp en hel drös med skrivunderlägg som funktinärerna ska ha när de skriver. Sånna här hårda saker man sätter fast papprena på med en klämma, ja ni fattar ;) Sortera dessa och ta bort gamla lappar. Göra det sista på startlistan. Kul att S var nöjd med i stort sätt hela layouten :) 
På måndag kvällen skulle jag träffa tränargänget för elhockeyn så skulle vi beställa flyg till Stockholm. Lite halvstressad cyklar jag till iksu och när jag kommer dit får jag svar från den ena att han är sjuk. Jaha, men då är vi två ändå så bör ju gå. Nähä, han har glömt bort det. Asså, vad är det här!! Gu kan säga att jag var inte glad på nått sätt den kvällen. 
 
Tisdag sorterades tröjor till funktionärerna, fixa omklädningsskyltar, eller ja början på de iaf. Lappar att märka skrivunderläggen med. Så kom innebandyansvarige funkrionären så satt vi med han i nästan två timmar och gick genom upplägg och tankar. 
När klockan närmade sig fem masade jag mig ner och mötte L så satte vi oss och kollade på flyg till Stockholm för elhockeyn. Vad svårt det var att bestämma sig för vilka flighter vi skulle ta. Eller ja inte så svårt för fanns inte så många att välja på men just väga priser och bolag fram och tillbaka. Usch inget kul. Vi hann inte klart så fick vandra till träningen och så satt jag med datorn och L skötte träningen men det blev bara en kille som kom och så hans kompis så de skötte sig rätt bra på egen hand med föräldrarna.
Så då blev det till att boka flyg. Så skönt att få det gjort! Dock fick jag inte bekärftelse på båda bokningarna. Pust! Jag  som hoppats på att det skulle fixa sig nu :/ 
 
Inte ens på onsdagen hade det kommit så då var det bara till o ringa och kolla. Nä men då var dte ju så att systemet ballade ur när det blev många personer på samma bokning. Jaha, så då fick han dela på den. Fine men jag fick fortfarande bara ena halvan av passagerarna. Så efter några timmar var det at ringa igen. Då löste det sig tillsut och jag kunde andas ut för en stund. 
Under tiden satt jag även och ringde o kollade taxiresa från arlanda. LIite olika bud med ganska olika priser. Trodde jag hittat ett ba när jag inser att rullstolarna verkar inte gå att fälla ihop. Så då fick det bli en dubbelcheck med föräldrarna, vilka ska ha rullstol, går de fälla ihop och vilka sitter i den i bilen? Det fick jag svar på från alla iag så får ta tag i det i helgen eller på måndag. Det är ingen superbrådska så kan skjuta på det. 
Annars var jag på plasmagivning, premiär. Väldigt speciellt. Eller ja mest när man får tillbaka blodet. Blir en jättekonstig känsla i armvecket då, ryser nästan nu när jag tänker på't ;) Men annars funkade det bra. Blir så glad när de sticker och det inte verkar vara några större problem. Nu stack de i höger igen då vänster var ok men lite tunnare än höger. Aja får be de sticker i vänster när jag lämnar helblod istället.
 
På kvällen körde jag bodypump. Inte det bästa kanske o träna efter plasmagivningen då de ändå tar 625ml från en. Det är betydligt mer än 10% av min blodvolym och 175ml mer än när jag lämna blod. Men men drack en hel del under dagen så jag mådde aldrig dåligt på passet. Däremot skyller jag på dehydrering att jag tyckte det var så förbannat tungt! ;) Kan också bero på att jag inte kört pump på sjukt länge :P Men är jäkligt nöjd att jag tog mig iväg dit och till och med promenerade. Hade sällskap av E på vägen hem så det var trevligt att gå och småprata :) 
 
Torsdag var det aqua för hjärtlungföreningen. Riktigt kul och det var lite extra tugt av nån anledning. Jag vet inte vad :P hehe Berättade att jag skulle vara kvar större delen av de kommande torsdagarna vilket fick positiva reaktioner. Det kändes jättekul!! :D 
 
Till praktiken i ett helt fantastiskt väder! Strålande sol och några plusgrader. Härligt! 
När jag kom dit hade S vart snäll och skrivit ut de lapparna jag gjort för skrivunderläggen och lagt fram plastfickor att stoppa de i. Så började med att sätta in de och tejpa fast de på underläggen
 
Lite medaljer sorterades och märktes upp med skola och klass. Det här är bara några av de. Resten vågade jag inte sortera då det var så otydligt vilka elever som gick i samma klass osv. Så det blir på måndag helt enkelt. 
Hjälpte Ö med layout p diplomen. Men var svårt att komma med bra tips. Vill som inte trampa han på tårna och klaga på hans jobb. Försökte iaf hinta om ett par ändringar men vet inte om han tog till sig det eller inte. 
När klockan blev fyra så valde jag att cykla hemåt då jag inte fick så mkt mer gjort och ville cykla i dagsljus  och få känna vädret lite iaf :) 
Är rätt slut när jag kommer hem så fick inte mkt vettigt gjort. Käkade kvällsmat typ två gånger och tittade på Sofias änglar. Hade så himla ont i kroppen av träningsvärk sen pumpen så varje rörelse kändes av om man säger så ;) 
 
Idag då började dagen med CX. ett helt under att jag lyckades ta mig igenom det så pass bra ändå som det gick. Utfallen var tuffa för låret kan jag iaf avslöja ;) 
Strålande sol blev det tillslut idag också även om det tog ett tag innan solen sköt undan molnen. Jag var diciplinerad och satt inne och plugga. Tvättade en maskin men det tog som inte mkt tid av plugget. Pratde med S och diskutera allt och ingenting. Det är första gången som jag har en sån här kontakt med en handledare på praktik. Vet inte om det beror på att det är en annan bransh eller om det kan vara att jag är äldre och det blir på ett annat sätt. Visst vi diksuterade jufärmst jobbet men hon delade ändå med sig av vad som hänt under gårdagen då hon skulle njutit av solen men som blev x antal timmar på akuten. Tror vi prata typ en halvtimme om inte mer. Aja det var iaf skönt att bolla några frågetecken. Har inte jobbat med praktikgrejer idag mer än att kolla om jag kan få låna utrustning från iksu. Så annars har det vart plugg ändå fram till två. Vilket iofs kanske inte var så länge men men. Några rader närmare slutet på uppgiften kom jag :P
 
Sorry för att alla bilder på mig är typ sånna hära. Men tänker att det är roligare med nån bild än bara text. Även om bilden inte är superbra så är det en färgklick i texten :P 
Aqua på iksu kl 16. Ritkigt skoj men var sliten i kroppen det ska erkännas. Många rörelser som tog emot lite här o var. Kul att ha två stycken kända ansikten i poolen också plus de som återkommer varje vecka. KÄnns så kul att de vill träna med mig! :D Har några deltagare som är jättetrevliga före och efter passet och stannar och pratar så blir verkligen fylld av energi där!
Sen har jag också börjat förstå det här att "vara i rummet". Vad menar hon nu då? Jo tänk er ett hus, det har flera rum. Men du kan inte vara i alla samtidigt. Så tänker du om dina måsten också. Ett rum kan vara familj, ett annat arbetem ett tredje fritid, ett fjärde vänner mm. Sen kommer det knepiga att när du är i ett av rummen så ska all fokus ligga där. Är du med familjen då har du fokus där, du tänker inte p vad du borde göra med jobbet/företaget. Och så tvärtom. Jag fick verkligen insikt i dag att jag lyckas med det i et av mina rum iaf. Det är instruktörsrummet. När jag är där inne tänker jag inte på något annat än vad jag gör här och nu. Det blir både som en avkoppling från de andra rummen/måstena och så känner jag att jag är helt närvarande. Precis som det ska vara. Nu gäller det bara att hitta rätt fokus i de övriga rummen: skola, praktik, fritid, vänner, familj. 
 
Nu blir dte nog kväller så småningom. Kanske gör bort nått på att göra listan för helgen men det blir inte många knop till ikväll. Bara att ladda för CX imorn fm. Har ju fått den nya releasen så kanske bör kolla på den också.. ;) 
Trevlig helg!