Nyårspromenad

Tog mig en promenad kring omgivningarna hemma. Det är så fint när det är snöbeklätt naturen tycker jag. Det blåste lite för mkt för att det bara skulle vara total njutning men hamnade i lä vissa sträckor vilket i stunden gjorde det toppenhärligt!
 
Här är Ön som vi kallar den. När vi var små lekte vi på den och byggde kojor. 
 
Kan nästan tro att det är täta skidspår på åkern men det är bara bonden som gjort ett bra jobb när han sådde ;) Ser dock väldigt inbjudande ut att ta på sig skidor och bara glida fram :) 
 
 
 
Det här är en ny skylt som kommit upp sen sist jag var hemma. Det finns tydligen nåt viktigt djurliv i ån som ligger här. Nu har den också fått ett namn jag kanske kommer att minnas framöver, Kapellån. Det känns ju lite viktigt när det kommer upp sånna här skyltar så då får man ju vara lite stolt att man vuxit upp här liksom ;) 
 
Här spenderade vi våra vintrar när vi var i pulka och snowracer åldern. Ser att backarna fortfarande används trots ett fårstängsel som står lite olägligt till nederst i backen. Barnen kanske slänger sig av pulkorna för att inte åka in det. 
Glad är jag iaf att jag och syrran hade möjligheten att bara knalla upp hit och åka och sen bara knalla hem när vi bli trötta eller frusna. 
De som fortfarande har lite barnasinne kvar och fyller på vintern kan jag tipsa om pulka kalas. Massa pulkaåknig och så korv med bröd i backen. Riktigt bra!
 
Det blev dryga 6km idag. Känns bra att jag kom ut och att det blev en ganska hyfsad sträcka då det inte blev nån annan träning än lucka 24 på träningsjulkalendern. Fast iofs hade jag ju pulsen bra högt upp när jag var klar med den. Så aja lite träning blev det men inte det jag tänkt :P 
 
Får passa på att hälsa alla ett riktigt Gott Nytt År! Ta tillvara på livet och våga kliva utanför din komfortzon. Då kmmer du inse om ett år att du utvecklats från där du står idag. 
Kram på er!! <3