Nya lyan! :)

Nu ni vänner, börjar det hända grejer här uppe i Umeå! Jag ska ta det från början: I sändags när jag kom hem på eftremiddagen var det en tjej som ringde angående en kägenhet på Carlshem som hon skulle hyra ut. Den som skulle hyra från början hade bara skciakt ett sms och sagt att hon inte kunde helt plötsligt så stackars K var i akutbehöv av någon annan som kunde hyra. Så en timme efter samtalet var jag på visning. Det var en bekant som visade lägenheten, sjukt trevlig människa!
Lägenheten var en liten tvåa. Kanske inte världens toppskick men ändå helt ok tycker jag. Slitaget och inredningen påminner lite om lägenheten jag hade i Berga. Typ samma årtal som husen byggts tror jag kanske nåt decenium senare. Men det var bra med förvaring och ja men jag fick öndå en rätt bra känsla för det hela. 
 
Så efter konsultation med mamma och syrran var det ingen tvekan, utan jag kör! Så efter lite fram och tillbaka med inflytning och start av att betala hyra så fick jag tillslut ett kontrakt igår kväll. Jag godkände detta och så kom vi överens om att jag skulle hämta nycklarna på ica där R skulle träffa mig idag kl 8 på morgonen. 
Jag stod där och vänta och vänta, ingen kom. Jag skicka ett sms utan svar. Alltså vad är det här tänkte jag. Har jag ändå blivit lurad på nåt sätt fast jag inte betalat nåt.. jaja ni vet hur tankarna kan gå. Jag ringer R som svara sömndrucket och det visar sig att hon försovit sig. Så jag cyklar hem till henne istället och möter en sönderstressad R som ber om ursäkt x antal gånger och ja så som det kan vara när man själv liksom hamnar i ett sånt jobbigt läge. Vi har sällskap en bit och pratar och tycker ritkigt bra om henne. Hon är grymt trevlig! Så när vi skildes åt så bjöd vi in varandra till våra respektive lägenheter så nästa vecka eller veckan därpå så ska jag kolla om hon vill ha te-sällskap :) 
 
Cyklade iväg till lyan och kollade över lite mer noggrant vad som behövs mm. Det var ju inte superstädat så det måste jag göra som nummer ett. Inte helt kul men känns ändå ok. Riktigt bra garderober! I förrådet fanns ganska mkt bråte och saker så ska kolla om allt är hennes eller vad jag kan göra med det liksom. Ett helt ok cykelförråd. Kommer dock ha Nishikin i lägenheten, just in case :) 
Nä men jag känner mig nöjd över mitt nya boende ändå. Blir kul att inreda så det blir som jag vill :) 
 
Här kommer det lite bilder: 
 
Ytterdörr och utsikt över gården. 
 
 
Hallen med sjukt många garderober på vänstersidan. Gillar att det är trådbackssystem
 
 
Köket, aninges smalt men med ett smalt bord bör det kunna gå :) 
 
 
Ena rummet 
 
 
Andra rummet. INget tydligt vardagsrum men tror det här kanske får bli det i kombination med träningsdel eventuellt. Ska klura lite mer på det. 
 
Ja lite suddigt men det fanns ett badrum också ;) hehe :P 
 
 
Vänstra är från fönstret i rummet bredvid köket och det andra är bara från sidan men ute. Jag har de mittersta fönstrena på översta våningen. 
 
Ja så så ser det ut. 
 
Nu är jag bara lite nervös över att jag inte fått mejlsvar från K där jag ställt frågor plus meddelat att jag betalat inte hyran. Vore som skönt och veta att det kommit till rätt person typ. Men men jag har iaf nycklarna och tillgången till lägenheten. Så det är ju ett plus iaf ;)