Valborg

Ja nu ni! Sista april och imorn är det helt galet 1 maj! Tänkte att det inte fick se allt för illa ut i trädgården när maj kommer så började att räfsa på ena sidan. Hann bara med 1½h då jag blev medbjuden på löptur vilket man ju inte kunde tacka nej till när det var strålande sol ute :D Så det blev att cyjkla till Teg och sen joggade jag C och J dryga milen. En härlig runda förutom en sträcka med lite väl ojämn mark.. men men bra träning var det iaf ;) 
 
 
Gott käk, kycklingsallad på det var fina grejer det :) 
 
När jag kom hem blev det till att fortsätta att räffsa och plocka grenar. Det var tydligen någon som klippt häcken i höstas. Men någon "missade" att plocka upp efter sig :P Kan säga att det skulle inte jag göra om om det var jag som hade gjort den tabben. Det är så himla mycket mer träligt att plocka de nu när det döda gräset lgger över och så där. Det är väl egentligen grenplockandet som tar tid. SÅ blev inte riktigt hela långsidan men iaf nästan. 
Jag gjorde en fuling att bara kratta ihop högar. Tycker att det är så tråkigt att föröska få i det i säckarna. Ska säga till I att jag kan kratta allt men hon får he i det i säckar :P Får se vad hon säger om det. Dock tror jag det spås regn och blåst imorn.. Undrar om mitt arbete blir ogjort då. Lite trist i snånt fall. 
Det ser kanske inte så skräpigt ut men det är massa löv och grenar i syrénhäcken. 
 
  
Borde äta nåt nu men vet inte vad jag är sugen på.. Inte motiverad att göra nåt avancerat heller, fort ska det gå.Hmm, ja jag får väl gå ner och se vad som finns helt enkelt.
 
Trevlig Valborg på er allesammans!