Söndag

Då var ännu en helg avslutat och snart passerad. Känns både bra och tråkigt.Det börjar ju närma sig hemgång så på det sättet är det ju lite bra men smatidigt kommer alla skoluppgifter och anfaller från alla håll. Lite mindre skoj så att säga. Men snart snart ska jag skicka in första examinationsuppgiften. Ska läsa igenom en gång till imorn sen får det bära eller brista.
Har suttit med den mkt idag och det tar ju sån tid. Har ägnat hur många timmar som helst känns det som. Riktigt tråkigt men jag had ebestämt att den skulle vara klar i morgon och då var det bara det som gällde. 
 
Lite pump på kvällen. Riktigt skoj att köra några nya låtar :) Bröst fick veta att de levde fast tror det tog lite väl högt upp. Det är så svårt att få till det på rätt sätt Känner än mer i axlar än bröst faktiskt.. men men jag kanske lär mig så småningom.
 
Jag bakade en rabarberpaj med kokostäcke. Den blev helt ok. Rabarberna blev lite vattniga men ja det funka iaf. Den var ju dessutom glutenfri så passade perfekt att fira att B fått lägenhet :) 
Jag fick öva lite massage på henne också :) 
 
Det kom lite snö och solen kämpade sig fram strax innan den gick ner ;)