Catch up

Får lov att be om ursäkt för uppehållet i veckan. Det har helt enkelt inte funnits tid och ork att skriva. Skolan har tagit mkt och så har jag utöver allt annat blivit hundvakt några tillfällen för att Otto skulle ha möjlighet att få rastning. Men en kort re-chats kommer här ;) 
Måndag
Utöver skolan blev det att lämna in cyklen plus även I:s för lagning av punktering och däckbyte. Här fick jag låna bilen :) 
 
Min trogne vän som hängt med länge och ändå tar mig dit jag vill. Dock måste den nog också lämnas in för uppfräshning... Något är fel med drevet eller iaf att det låter konstigt när man trampar :/ 
 
Tisdag
Morgonpromenad med Otto. Rätt najs att komma ut tidigt och känna på luften :) 
 
Träffade M som hängde med på funktionell fokus. Riktigt skoj! Gjorde dock misstaget att ta fel headset så var himla bökigt att få det att sitta kvar..
Träffade B i receptionen vilket var riktigt kul! Har inte sett henne på evigheter. 
 
Böleäng med gympa. Härligt energi alltså! Blir så glad :) 
 
Onsdag 
Morgon promme :) 
Kvällen fylld med pass på Simhallen. Vattenträning, CX och Funktionella balans. Det blev lite knasigt där men sista passet blev personligt instruerande :P Kände mig nöjd när jag kom hem. 
 
Torsdag
Blev väckt under natten av att Otto gnydde så fruktansvärt. Först verkade han vilja busa och greja så provade det men när jag la mig igen så började han om. Då blev det att ge sig ut en kortis för att se om det var toabesök som hägrade. Men det var mest intressant att lukta på allt. 
 
Simmade med A vid halv sju på Simhallen. Riktigt skönt måste jag säga. Kom 48 längder på 30min. Känns okej :) 
 
I skolan var det tejpning av knän på fm. Svårt men kul. Dock smärtsamt att ta loss tejpen.. 
 
Hem och hämta bilen för att sen fara till cykelmekarn och hämta igen cyklarna. Ja då var men dryga två tusen kronor fattigare.. Men 1300kr hoppas jag få igen av I när hon kommer hem ;) Skönt att ha cykeln hemma igen. 
 
Pratade med syrran. Sjukt länge sen sist så på tiden att jag hörde av mig ;) Alltid bra att få bolla saker den vägen också :) Tänk vad ett samtal kan göra med en egentligen :) 
 
Fredag
Examination på fm. Asså shit vad jag var nervös. Kändes inget bra alls inför den. Aja blev godkänd men är inte helt nöjd med min instats då jag borde varit mer framåt i gruppen.
 
Sen blev det lunch jogg med M i i20 skogen. Trots att det var lite kyligt i början så blev jag varm snabbt och det berodde väl mycket på att det var så jobbigt ;) M var bra på att agera hare :P Vi hittade nåt ställe som miltärern verkar använda som fys grej. Jättespännande! Vi provade en "skivstång" alltså ett järnrör med olika former av hjul på :P
 
Hängde på simhallen och försökte iaf plugga ett tag sen blev jag så trött att jag vilade mig i form till bodypumpen sen ;)
Hade samma vikter som sist och la faktiskt på 2kg på rygg i sista setet. Sjukt nöjd! Dock lite olust känsla i ryggen på knäböjen. Var tvungen att ta det lite försiktigt där och inte gå så djupt :/ 
Trevligt snack med E. Hon ska på Takida konsert idag. Om jag är avis, nä varför skulle ja va det liksom, höhö :P 
LIte käk och prat med farmor och efter det blev det dammsugning av huset och en tvätt tvättad. Skype med pappa innan Otto fick "pudra näsan" i trädgården :P