Söndagstur

Det har varit en helt fantastisk dag idag här! Bestämde att jag bara måste se till att ta mig ut. Ingen annan konditionsträning idag så jogg kändes motiverande. Lite kyligt med -10 men ändå inte allt för kallt tänker jag. 
Tänkte ta en tur runt Nydalasjön. För omväxlingsskull tog jag motsatta hållet mot vad jag brukar. Allt för att ta den lite tråkigare turen längs kolbäcksvägen först. 
Jättefina vyer och det rullade på förvånansvärt bra ändå. Kommer till Nydalabadet och att gena över stranden verkade inte riktigt funka från det håll jag kom ifrån. Så tänker att jag ska hitta den där grusvägen som går in på andra sidan som är en förlängning av den jag sen skulle springa på. Men hittar den inte, vågade inte springa till parkeringen lite längre bort för det stod som vakter där, vet inte om de hade nån skidtävling eller nåt. Så bestämde mig för att den borde ju kanske komma ut vid skyttebanan. Så sprang dit men när jag väl är där så är det bara en stor snövall där. Attans! 😂 Inser att jag går bet på det här. Så får helt sonika vända om och ta knappa halva vägen samma tillbaka. Andra halvan blir då helt längs kolbäcksvägen som jag tänkt undvika 🤔😄

Det var segt på slutet men så himla skönt när jag var på hem-området. Tog mig lite tid att försöka hitta några bra ställen att fota på. 

Det var väldigt fina vyer på himlen och naturen längs vägen, men då ville jag inte stanna och komma ur fas för att fota. 


Var ute totalt 1h 23min med ett par promenadinslag och fotande. Sträckan landade på 12.7km. Nöjd! 🤩
Det blev trots kylan riktigt svettigt 😁