Påsken 2017

Fick finbesök av Mamma och Stefan under påsken. Som vanligt blir det ju en del träning och kanske inte så mycket avkoppling. Men var faktiskt två dagar som vi inte var på IKSU och tränade eller hade pass. Jag får ju som lite abstinens i kroppen men är nog bra att ta det lite chill emellanåt också ;) Synd bara att BC var bortplockad hade vart väldigt kul att få instruera i en ny träningsform för de. Men men får bli en annan gång helt enkelt. 
 
Vad har vi gjort? Jo jag har fått massa hjälp här hemma med att få det mera hemtreligt och ombonat. Fått upp växter lampa  en spegel en bokhylla och matta i hallen. 
 
 
 
 
Väldigt nöjd över resultatet!
Har även fått up en murgröna i en ljuslykta som hänger här i hallen vid fönstret. Har dock ingen bild på den men fint är det :) 
 
Vi fraktade grejer på bussen två gånger. Först från IKEA spegel lampa bokylla och tillbehör. Sen grejer från XXL, Coop och Rusta. 
 
Fick till och med gå på där bak tackvare alla grejer :P hehe 
Vi lyckades tajma bussarna rätt bra fröutom igår då det vart en ganska lång väntan på andrabussen hem. Men men vi fick ju motion när vi sprang för att hinna med förstabussen från Ersboda haha ;) 
 
Hade lovat I att gå ut med Otto under lördagen då hon var borta. Blev en lång tur med mamma först på dagen. Sen en kortare variant med bara mig på kvällen och lite käk på det. Han vaerkade glad ändå att se mig och väldigt ledsen när han förstod att jag skulle gå och lämna han ensam.. Det gör så ont i hjärtat att se de där sorgsna ögonen. 
Gjorde lite försök till selfie med han men ha förstod nog inte vitsen med det hela :P 
 
"men vad menar du egentligen?"
 
 
"å vad är det i skogen, ser spännande ut"
 
 
"varför ska jag titta rakt från på mobilen? varför är det så viktigt?"
 
"åh vilken doft!"
"när men alltså nu orkar jag inte längre, är du klar snart?"
 
"Va? ska du lämna mig själv igen? Det blir inte alls kul, jag vill fortsätta att busa och rusa runt så mattorna ligger upp mot väggarna"
 
Tänk om jag kunde vara dagmatte ibland <3 Det finns så mycket potential i honom. 
 
 
 
Jag fick prova hur soffan var som säng, helt ok men betydligt hårdare än sängen(som dock är sjukt mjuk) Gick helt ok att sova där. Vi kom på att när kylen vart full kunde vi som använda postlådan som kylförvaring ;) 
 

Självklart blev det ju go'mat också. 
 
Vi provade en chokladask, hihi ;) Fanns iaf ett par goda bitar. 
 
 
Kyckling och rotfruktsgratäng, mums! 
 
 
Det måste ju vara iaf en desert under påsken. Framställning av cheesecake. 
  
Voila!
 
 
Bacon och purjolökssås och pasta. Good good!
 
 
Pizza ;) 
 
Vi lyxade till oss med en brunch på ja ni ser ikea. Här är den "nyttiga" delen. Det fanns ju våfflor också med nutellaliknande pålägg. Behöver jag säga att det smakade riktigt gott ;) 
 
 
Broccoli, purjolök och skinkpaj. Mumsigt värre!
 
 
Det blev en tur till sportaffär och införskaffade lite pjuks. Så nu finns det inga ursäkter utan bara möjligheter till träning och rörelse :) Hade en del presentkort som gjorde gapet i plånboken bara lite djup. Och tackvare mammas envishet kunde jag få ett par skor 100kr billigare, riktigt snyggt jobbat!
 
Så det är väl i stort sätt en kort sammanfattning av påsken året 2017. 
 
Tack för besök och all hjälp! :) <3