Vecka tre

Ja då har även vecka tre rullat förbi på praktiken. Alltså jag fattar inte att jag redan varit där halva tiden. Nu är jag ju inte på plats o jobbar jämt men har ju uppgiterna o göra oavsett om jag är hemma eller på praktiken o gör de. 
Det har varit en vecka med olika uppgifter. Det hade kommit batterier till elhockeystolarna så jag fick äran att transportera dessa till förrådet. 74kg vägde de totalt. Tur att de var uppdelade på sex paket så det blev bara 38kg per gång. Haha! Snällt tänkt men jag bar de inte ;) körde de på en pallvagn eller vad det heter. Den tyckte nog det var mer jobbigt än vad jag tyckte att det var :P 
 
Satte mina estetiska kunskaper på prov. Tur jag bara behövde färglägga. Det kändes tillräckligt svårt ;) 
 
Fylla i startlistor vartefter anmälningarna till skoltävlingen droppar in. Inte helt lätt. Det tog mig en halvtimme att lära mig hur man fryser översta raden i dokumnetet så man ser den även när man scrollar, plus får den med på alla utskrifter. Samtidigt är det ju lite kul att lära sig också, även om man ibland känner att tiden liksom inte finns för det. 
 
Satt även en fm och planerade mer i detalj för vår egen cup här i elhockeyn, behöver dock veta hur många från gävle som tänkt komma för att ha lite mer koll. Sen har det varit ett gytter med att få in en förälder i styrelsen och få klart inför Slaget om Stockholm. Asså guu så krångligt det kan vara! Sen när vi tror att allt ät klart för o boka så då säger kanslisten att hon ska kära ner stolarna. Man bara hallå, vart kom det ifrån då liksom. Varför ska hon göra det överhuvudtaget? Hon har inget med elhockeyn o göra ändå. Nä det blir jag lite irriterad över för det känns som hon går över huvudet på oss och det är inte okej. Jag tänker inte berätta det för B som är snäll o ställer upp utan hon får ta o ringa honom och göra upp. 
 
Igår på rullstolsinnebandyn hade jag en rött ok plan men när den andra tränaren inte kom förrän typ fem i sex så drog det ju ut på tiden med o sätta upp sarg mm. Sen var det väldigt många på träningen också så blev rörigt. Men den gruppen jag hade hand om i ena övningen tyckte jag fungerade rätt bra faktiskt. VIsst de körde inte slalom helt o hållet men de gjorde så gott de kunde och det tycker jag är det viktigaste. Sen blev det match fast jag tyckte man kunde kört en övning till men då lev jag så osäker på hur spelarna tyckte så då blev det match.. Aja får väl ta och lära mig av tillfället helt enkelt. 
Jag är iaf nöjd med att jag frågade två stycken vad de hette, alltid nåt eller vad säger ni, hehe :P 
 
Nu är det bara att fortsätta hålla uppe tempot! ;)