Ungdomsläger RG

Har fått i uppdrag att köra Bodycombat på lägret på tisdag.
 
Så passade på att öva passet i rullstol. Blir totalt annorlunda och är osäker på flera saker hur jag ska anpassa det så det ska kännas även om man sitter i den. Måste be J om hjälp i morn vad hon tror kan passa och inte. En hel benlåt blir ju jättesvår att få till när jag inte har nån erfarenhet. 
Ska ändå bli väldigt kul och häftigt och samtiidgt otroligt läskigt!! Fick höra att Radiohjälpen tydligen ska vara där på lägret och filma bland annat den tiden :O Shitt, gäller att det blir bra om man säger så!
 
Att jag sen inte är helt klockren på koreografin på alla ställen gör det ju lite extra nervöst. Kom ju lite snabbt på det här, typ i onsdags och med allt som hänt den här veckan har det inte funnits överdrivet med tid till att öva. Övat nu två timmar men det går trögt. 
 
Jag tror på det bästa och ska öva imorn och måndag och tisdag också även om det så är mitt i natten eller supertdidigt på morgonen ;) 
 
Måste bara tillägga att det var intressant att köra rullstol på Iksu, tur jag kunde bära upp den för trappen då jag inte kom in till hissen upp igen då dörren in där hissen finns går i lås, haha :P