Olika perspektiv

Måste dela med mig av en händelse i veckan. 
Stötte på en av koordinatorerna med lite mer ansvar på iksu här om dagen. Hon stod med två prao elever o förklarade lite om iksu mm. Jag hälsade o försökte vara trevlig o välkomna dom lite så där som man gör. 
Efter det så säger C att Amanda är ett prakt exemplar på hur man börjar med en träningsform o jobbar sig vidare med fler o fler. Hon började (jo i tredjeperson oxå 😅) med att gå på en audition. Där var hon klockren o vi såg potential direkt.  
Jag tänkte det att njaaa, det var kanske mer en sanning med modifikation. Men jag sa inget utan vandrade vidare till mitt pass. 
Nu kanske det var så att de tyckte jag hade potential men jag fick inte bli en del av instruktörsteamet där o då iaf. Det tog ca 5-6 månader innan en klasskamrat tipsade om att de sökte aqua instruktörer. Då hade jag börjat ha hjärtlung på iksu. Så jag o I tog mod till oss o kontaktade A som var ansvarig för aquan. Fick ett möte o hon verkade positiv. Fick göra några takt-test o hon fick se mitt pass. Sen var hon med en stund på ett av passen o efter det fick jag äntligen bli instruktörer för iksu 😊 
Men ja det är min version som sagt. 😄 Var ju inte så att jag blev kontaktad senare utan lite mer jag som fick tjata skulle jag säga 😅

Men det känns ju positivt att hon minns det så där får jag ju tänka