Julafton

Ja då var det jul igen då. Jisses vad tden går fort alltså. Det är evigheter sen jag skrev nåt sist här och det har hänt en hel del i mitt liv. Eller ja lite iaf :P

Jag har hunnit att byta jobbet på akuten till distriktsköterskemottagningen i Finspång. Det har vart tråkigt att lämna alla kollegor som man just började lära känna, men det behövdes nog en förändring i mitt liv om jag skulle orka med helt enkelt. Nu har det gått drygt en och en halv månad sen jag började mitt nya jobb. Kan väl inte säga att det flyter helt smärtfritt men jag kämpar på och lär mig undan för undan. Det är tur att jag har bra kollegor även här som backar upp en när det är nåt jag inte förstår.

Jag har till och med ordnat så att de aldrig kommer att glömma mig. Vi hade köpt risgrynsgröt i korvar och så skinkmacka som avslutning i fredags. Det vart ju då en bit "korv" över och det skojjades lite om vem som skulle ta den. Och när ingen ville ha den så råkade ju jag öppna munnen och säga att "ja om det inte är nån som ska ha den så kan jag ta den". Det har lett till att jag numer förknippas med risgrynsgröt, haha. Men det får väl vara accepterat, det är ju inte så farligt iaf. Men kan förstå dem för jag har typ ätit gröt varje dag senaste veckann :P

Det har blivit vitt ute och ser nu att det även har kommit lite mer nysnö, mysigt! Precis så som jag vill ha det på julen :) Dock är jag inte nöjd med att behöva vänta två timmar till innan jag kan få gå upp på riktigt. Nu sitter jag och försöker fördriva tiden då hjärnan tydligen inte vill vila och sova. Har vatr liknande episoder både igår och förrgår. Vaknar vid tretiden och vände och vrider utan att riktigt kunna somna om ordentligt. Idag orkade jag inte ligga kvar i sängen så då tog jag tillfället i akt att uppdatera lite här.

Julen har faktikst kommit in i vår lilla stuga oxå :) Det är julgardiner, pynt och ljusstakar. Jättemysigt!

Igår var vi uppe hos O:s farmor. Vi skulle bara lämna hennes present, men så undrade hon om vi ville stanna på mat på em. Och det är klart vi kan, tänkte vi. Så vi knallar uppåt pch när vi kommer fram ser vi massa bilar stå utanför och vips så var det två av O:s kusiner med familjer plus faster som var där. Det vart lite mer än bara en enkel söndagsmiddag om man säger så :P Men det var trevligt att få träffa dem och även barnen som inte är så gamla.

Senare idag bär det av till Frössle och fira jul med min familj. Det ska bli så kul! Det är så speciellt tycker jag. Får se hur det blir för vi skulle dra ner på julklapparna i år(igen). Det kanske blir verklighet den här gången ;) Hihi, ja huvudsaken är att vi umgås och har trevligt. Det anser jag iaf :)

Jaha, om man skulle ta och försöka sova lite igen då..

God Jul på er alla!