Barnlägret 2017

Jag trodde inte att jag skulle göra det men det blev så att jag kom tillbaka till Barnlägret i Valjeviken även denna sommar. Som alltid är det lite nervöst innan och det som var speciellt just denna gång var att jag skulle köra ett Bodycombat med alla deltagare även de från Vuxenkursen. Och så resten av ledarstaben ;) 
Det var väldigt få barn i år. Bara fem stycken. Det och att de var sanbba gjorde att det blev inte lika stressigt som förra året. 
Vi hade många roliga aktiviteter. Vi testade olika bollsporter; innebandy, tetrabasket, spökboll mm. Vi åkte i väg å red, badade/simtränade i poolen. Barnen fick åka ut med en flotte och leta efter en av ledarna som försvunnit. Prova luftgevärsskytte där två insåg att det här är nog en sportt man kan testa även hemma då de sköt 9:or och 10:or första gången de någonsin testade det. Vi hade minimaran, där man kör en sträcka på knappt 2km och så ska man köra så många varv man kan på en timme. Jättekul tyckte de flesta. Jag fick förmånen att vara med och styra upp det hela och känner mig nöjd med vad vi i arbetsgruppen fick ihop. 
det blev en del lugnare aktiviteter okså med kasinonight, film och bakkvällar mm. Riktigt bra blandning. 
 
Det tråkiga var ju då att jag även i år lyckades bli sjuk. Nu under lägret så dagen innan jag skulle köra combat kom halsont, men blev inte värre och höll sig bra på torsdagen när jag körde passet. Även fredagen var okej men sen kom smärta i öronen och lock så hörde väldigt konstigt. Det blev ändå bättre men då var det bihålorna som vart fyllda så huvudet värkte en hel del. Så kom även den fruktade rinnsnuvan och täpptheten också så igår var en riktigt trälig dag. Sjukt jobbigt att sitta på tåg då kan jag säga. 
 
Men för att återgå till lägret så känns det kul att ha fått möjligheten att vara med. Man lär sg så mkt om sig själv och att hantera svårigheter, hitta lösningar mm. Så är grymt glad att jag beslutade mig för att tacka ja. 
 
 
 
 
Det är ett väldigt fint ställe det här. 



 
Det blev ett partifläskboll men även en hel dag i rullstol. Intressant att prova på hur det är att ta mat mm när man sitter ner. 
Fick också testa att tippa bakåt. Sjukt läskigt men med Ls hjälp så kom jag mig igenom det. 
 
Otroligt goda!
 
Vi hade lite kul med gamla tatureringar 
 
Härlig morgon
 
Dukat för avslutningsmiddag
Fick den här av mitt ansvarsbarn och förälder. Jättefina människor. Hoppas att vi kan ses någon gång :) 
 
 
 
Vår avslutningsmiddag.