Feedback

Idag på em fick jag ett samtal från en av mina koordinatorer på IKSU. Hon skulle komma och kolla på två deltagare på mitt Bodycombat idag. Och samtidigt kunde hon ju då titta på mig :O Jag blev inte lika exallterad som hon var i telefon ;) hehe. Var jag nervös innan så blev det ju inte bättre efter det samtalet om vi säger så :P 
 
Men men efter x antal toabesök för att lugna ner systemet så var det ju bara att gå till klassen. Stötte på E som hakade på på passet vilket kändes jättekul! Hon hade synpunkter på musikvolymen sist så idag jobbade jag för att få lite mer kräma och det blev bra tror jag :) 
Insåg att jag fick in en annan instruktörs headset när jag starta sändare till mitt headset men det försvann sen så tänkte inte mer på det. Men under passet sen så ser jag en annan instruktör komma och prata med A då som kollade på mig och deltagarna. Jag bara visste att nu hörs jag in i en annan sal! OMG! KÄndes inte alls bra men jag både A och sen E kom och grejade och jag fick köra vidare som om inget hänt. Dock lite jobbigt att veta att jag hörs i en annan sal..Man tänker sju gånger extra på vad man säger ;) 
 
Ja en parentes på det hela. Det jag fick från A sen när passet var slut var positivt att jag gjorde det bra och att jag skulle fortsätta på det spåret. Sen fick jag tips på en grej, att jobba med mer kontraster, för att det ska bli ännu bättre. 
Känns jättekul att få ett kvitto på att jag gör nåt som är bra när jag själv inte känner att det går superbra alla gånger. Att sen ett par deltagare självmant gick fram till henne och sa positiva saker gör mig verkligen varm i hjärtat :) <3 
Nu är det bara att fortsätta framåt och hitta någonting för att skapa mer tryck i en del av rörelserna och coachingen :)