Korvstoppning

Huvudet känns fullproppat med diverse saker som måste göras och prentas in så det sitter i ryggmärgen.

I helgen var jag på veckoslutsseminarie med Amway och Network 21. Det är ett företag som erbjuder en ett alternativt sätt att få in pengar om man inte vill arbeta på ett traditionellt sätt. Mkt intressant!

Sen har vi det här med flytten som närmare sig med stormsteg. På lördag går första lasset! Har massa kvar att plocka ner i lådor. Tur att snälla mamasen kommer imorn och ger ett handtag till en drabbad <3 

På jobbet är det väldigt jobbigt och har svårt att komma in i rutiner och allt som ska göras med patienterna. Har till och med fått nån special så jag bara går på ett team tills jag känner mig "säker" där. Iofs bra men har en känsla att mn handledare inte tycker att jag är nåt vidare..

Jag fyller visst år i helgen och på fredag kommer min och Oskars familj hit. Blir 13 pers. Tänkte inte riktigt på att det vart så många men finns det hjärterum så finns det stjärterum ;) Dock är det ju en del att förbereda och att jobba natt till fredag känns inte jätte bra men det får gå :P Det är ju iaf nåt kul man går upp till och ska förbereda :)

Nehepp nu är dte bara att ta sig i kragen och masa sig till US för natt ett av två.

Puss på er!