WES Västerås 8-10 februari

I helgen har jag varit i Västerås på weekend seminarium med mitt företag. En helt fantastisk helg där jag fick träffa och umgås med arbetsvänner från Linköping, Motala och Göteborg. 
Gästtalarna Steve och Laurie Jones kom ända från USA bara för att inspirera oss i Skandinavien. Två fantastiskt fina människor som verkligen kämpat för att ta sig dit de är och nu hjälper de andra att få ett bättre liv på olika sätt. 
Familjen Lowe från Storbritannien var också med och pratade om hur vi kan ta vår verksamhet framåt och hur du jobbar med målsättning mm. 
Sen har vi fantastiskt bra personer från Sverige som pratade också. Väldigt inspirerande! 

Jag fick chansen att ta några ord med en av mina framgångsrika mentorer. Så motiverande och tacksamt att han tar sig tid att prata med lilla mig som än så länge stått lite på stället och stampat. 
Kanske viktigaste mötet för mig denna helg är nog ändå mina mentorer i Göteborg. Dels var det länge sedan vi sågs så fantastiskt roligt att träffas! O sen det vi beslutade efter samtal och rådgivning. Det kommer bli en jobbig men samtidigt spännande och intressant vår tror jag 😁

Andra saker jag tar med mig från helgen: 
Jag samarbetar med ett fantastiskt företag som var först på marknaden med ett miljövänligt rengöringsmedel. De är genom Nutriway/Nutrlite nr 1 på kosttillskott och nummer 1 på vattenrenare i hemmet via eSpring. Att produktionen av varorna i Michigan drivs till 50% av vindkraft tycker jag är ett bra steg för miljön.  Bästa oxå, produkterna har aldrig testats på djur! 👏 Borde vara en självklarhet för alla företag men vi vet att så inte är fallet tyvärr 😔

En av grundarna sa detta: 
"I have succeed only by helping other succeed" 

"Successful people have fear, successful people have doubts and successful people have worries. 
They just don't let these feelings stop them" - Harv Eker 

Det stämmer så väl! Man ska inte tro att de som lyckats med sina drömmar/mål har haft det lätt. Ofta ligger det hårt arbete bakom som kanske inte uppenbart syns. Det har säkerligen varit en process i personlig utveckling, mental inställning och mycket mer. Det är något vi alla kan åstadkomma! 


Jag tar med mig mycket positivt från denna helg och ser fram emot juni med Peter Cox, men innan dess är det några månaders hårt arbete.