Tisdag 28 augusti

Blev tyvärr ingen sovmorron då jag hade tid på vc på morgonen. Kände mig dock lite halvt dumförklarad av läkaren, men jag hade ju ett problem som jag ville ta upp. Aja jag fick återkomma om problemet blev värre. Tack för den liksom.
 
Cyklade hem(hade både halsduk och vantar). Startade tvättmaskinen, dammade, dammsög och våttorkade på fönsterbräder och luckor i köket. Är riktigt nöjd med min insats :) det var faktiskt lite "kul" att pyssla. Men jag tog en liten paus efter drygt halva och rensade skallen med en joggingtur. Härligt men var nästan så man skulle haft löparjackan. Fast den här tiden är det svårt för efter halva rundan är man ju varm så då blir det för mkt med jackan och nu fryser man nästan första biten. A kanske får införskaffa en långärmad löptröja helt enkelt ;)
 
Jobbat med mitt projekt och det kändes som att jag tog ett litet steg framåt idag. Dock är det skört och kan när som ramla tillbaka men jag är glad för det lilla :) Det tar tid för mig men, som någon sa "trägen vinner!" Det kör jag på :P
 
Go kväll!