Mörker

Kom till Medley strax efter halv sju. Går ner i omklädningsrummet. Bäcksavrt. Hur tänkte de här? Bra fråga. Inte alls skulle jag vilja påstå. Finns en toalett precis utanför och där fungerade lyset. Så istället för att gå upp i omködningsrummen där uppe körde jag med toalettdörren på vid gavel så det lyste in lite i omklädningsrummet. Funkade helt ok. 
Efter spinningpasset tänkte jag att någon borde ha satt igång lyset, men icke. Orkade inte krångla så körde dusch i ganska mycket mörker. Det kom ju in lite ljus från toan men det är ju en skiljevägg emellan så ljuset försvann en del. Lyckades ändå ta rätt schampo till håret pch tvål till kroppen, Inte illa va ;) 
Satt och käkade och läste tidningen sen efter. De verkar ha ganska skoj de som jobbar där. 
 
En föreläsning med mycket matnyttigt angående metabolismen togs upp. Satt sen i gruppen och besvarade frågor till seminariet i morgon. Känns skapligt tycker jag. Lite frågor som inte är helt klockrena men hoppas vi får lite mer klart i morgon på dom. 
 
Blev fruktansvärt kall när jag cyklade hem. Främst händerna. Det är en så obehaglig känsla. Värmde mig med lite varm choklad :) 
 
Bäst att köra lite mer plugg innan jag tappar motivationen helt.