Att våga ta steget

Jag blir glad att se att det trots att jag inte gjort något inlägg på länge ändå är så pass många som går in och tittar på bloggen :) Misstänker att det kanske är lite frågetecken varför jag inte skrivit. Tänkte jag skulle förklara anledningen till att jag nu prioriterat bort bloggen. 
 
Jag har kommit till en punkt i livet där jag har en ganska klar bild över vad jag vill göra när jag är klar med min utbildning. Det jag insett är att det jag vill jobba med inte kommer ge mig den inkomsten som jag vill ha. Men eftersom att jag ändå vill jobba inom idrott/träning så behöver jag ju inkomst från något annat håll om jag vill kunna leva så som jag tänkt utan att behöva jobba ihjäl mig. 
Under tre år har jag suttit på ett verktyg jag vet kan ge mig den här möjligheten, men det är väl kanske först nu jag inser att jag verkligen kommer att behöva det. Så för att jag ska ta mig ur min komfortzon och få både mig själv och min verksamhet att växa har jag gjort några omprioriteringar i mitt liv. Det går inte bara att lägga till saker man ska göra utan vissa mindre viktiga måste då få ta ett steg åt sidan för de uppgifterna som leder mig framåt. 
Bloggen är en av sakerna jag prioriterar bort tillfälligt, dels som en sporre att få mig att ta steget ur komfortzonen men samtidigt för att ge mer tid åt min verksamhet. När jag nåt mitt mål och håller mig där så kommer jag att börja skriva här igen, men fram till dess är detta det sista inlägget jag gkommer att göra. 
 
Jag vet att jag har ett mycket tufft och jobbigt arbete framför mig men jag vet också att det är min ända väg att nå dit jag vill med mitt liv. Det är ingen annan som kommer att kämpa för mina drömmar och mål utan vill jag att livet ska ha en viss utveckling så är det upp till mig att se till att bana väg för det.
 
Jag avslutar med att säga: skriv ner dina mål, vart vill du vara om 10år och hur ska du göra för att nå dit. Stå upp för din dröm och låt ingen annan ta den ifrån dig!
 
Vi hörs framöver!