Observationer

Man kan ju se lite allt möjligt emellanåt när man är ute bland folk. Var o handlade i morse när maxi öppnade. Först och främst har jag väl aldrig sett så mkt människor i affären kl 07. usch vad besvärligt! Dels för min folkskygghet men nu också i dessa tider. Hörde av personalen att de tydligen skulle ha väktare på plats under påsk för att kunna skingra besökarna typ. Jag tänkre att om det är trångt när de öppnar hur kommer det se ut på em/kvällar?😬 uj vill knappt tänka på det. 
 
Någonting som stör mig sjukt mycket är de som handlar tillsammans. Det syns klart och tydligt att det är ett par och inte två kompisar som handlar var för sig. Vad i skyltningen om att "HANDLA ENSAM" är det folk inte fattar?! 😡Jag har förståelse för att man kanske vill ha bärhjälp men då kan ju den andra vänta utanför o komma sen till kassan eller nåt. För ärligt talat att köra kundvagnen kan faktiskt göras även av den som går och plockar åt sig varorna 😝 
 
Men, här under samma besök fick jag ju se lite roliga saker också. Först en kvinna i gasmask 😮 Lite svårt att hålla mig för skratt men jag bet ihop 😉 Absolut, jag har ingen aning om hennes sjukdomstillstånd mm och det här kanske är enda sättet att få hem mat men det ser för jäklans kul ut. Tänk om vi alla snart går med gasmasker när vi ska in på affärerna. 
 
De här som har handskar på sig alltså sånna här undersökningshandskar av plast som vi har inom vården. Jag funderar alltid på hur de gör med varorna när de kommer hem. Spritar man av allt medan de packas upp ur kassen eller hur gör man?🤔 För visst att du slipper dra med dig en del partiklar genom att bära handskar och sen kasta de men du har ju trots allt petat på allt du handlat. Så när du tar i de hemma kan du ju lika väl kontaminera dig på nåt intressant som finns på varorna. Nu är det ju samma sak för de som handlar utan handskar men det känns som att de är mer okej att det kan finnas saker på varorna än de som har handskar. 
 
På tal om handskar så såg jag en man som gick förbi handsprit stationen på maxi på vägen ut. Han spritade, inte händerna utan sina skinnhandskar han hade på sig 😅 Också så där intressant att se 😄 
 
Hoppas ni får vara med om nåt roligt den här sisat mars dagen 😊