Påskadagen

Nu är snart den här långledigheten slut. Bäst att passa på att få mkt gjort eller nåt :P
 
Kom ihåg att ställa om klockan så att det blev rätt på alla håll den här gången. Dock verkar kroppen vara inställd på att vakna tidigt ändå. Idag var det "bara" kl 7, men hade det vart igår då skulle klockan bara varit 6 så det beror ju lite på hur man ser saker och ting :P
Passade på att skriva lite i min årsbok och även läsa några sidor i min bok. Skönt att luta sig tillbaka i soffan när klockan knappt är 8 och bara njuta :)
 
Tvättade upp mina löparkläder och underställ(tvättstugan funkar fortfarande inte). Utnyttjade solen på balkongen. De som går förbi tycker väl kanske att det är lite väl tidigt att torka tvätten ute nu men sånt struntar jag i, haha.
 
Cyklade till Medley och körde ett gympapass. Ska erkänna att gårdagens träning gav sig till känna. Passet var kul och de hade gjort det längre än vad det brukar vara. Så när man förväntar sig att det är sista låten och det är tre till så blir man nästan knäckt men det tar rejält då :P
 
Njöt av lunch på balkongen. Härligt! Pysslat lite i lyan och fått in kläder i min garderob nu. Dock står stekpannorna kvar men klockan sitter på väggen nu :)
 
Fick lite små-ångest av att vara inne när det är så fint ute så tog en liten promenad. Tänkte gå lite utmed vattnet som är bakom lassarettet men det var bara en kort bit som snön hade smält undan. Så vågade mig inte ut ifall jag skulle hamna på isen istället. Hade ingen lust att gå igenom den så att säga. Så varmt är det inte enligt mig ;)
Ser ni hopptornet?
 
Har tänkt länge på att jag skulle göra rent ugnen och vilken dag passar bättre än idag liksom. Bäst att passa på när motivationen finns. Med hjälp av mina bästisar i köket gick det ganska smidigt :)
 
Före                                                   efter
 
 
Före                                                  efter
 
 
Före                                                  efter
 
Vilka är då mina bästisar?
Jo de här! Köksrengöring och Scrub bud. I lööv it!
 
 
Igår var det lite diskussioner om hur jag skulle möblera bänken där jag har micron för att få ut så mkt yta som möjligt. Så här får det bli tillsvidare. Har iaf frigjort en del av ytan som finns.
 
Nu tar jag kväller, blir Mästarnas mästare lite senare. Nu bara slapp tror jag :)