Ledsagare i Skellefteå

Det blev en riktigt kul o utvecklande helg i Skellefteå 😊 Först kul att bara bli tillfrågad om jag ville vara med som ledsagare. Är ju ändå ett viktigt uppdrag att vara en seende hand på vägen så att att säga. 
Hade inte frågat ang rum mm, räknade med att vi skulle bo två och två. Så när vi kom till scandic o jag inser att jag ska bo själv är ju lyckan total! Missförstå mig rätt nu. Har absolut inget emot att bo med andra men det underlättar så otroligt för mig att få mitt egna space o jag kan slappna av utan att bekymra mig om olika saker jag har svårt med ihop med andra. Det gjorde att helgen blev mkt mer avkopplande o njutbar än annars. 

Ibland lite lurigt att se vad som behöver göras utan att fråga eller bli tillsagd men det blev ändå lite bättre vart efter helgen fortskred. Man lär sig vad de olika individerna behöver eller vill ha hjälp med och så. 
Gick kanske inte problemfritt alla gånger 🙈 men för det mesta iaf 😁

Det var spinning på söndagen sen. Kul ned lite träning. Försökte hjälpa till med inställningar på cyklarna så gått det gick. Hade velat ha mer tid så de kunnat cykla en stund o känna efter mer men som en första gång så var det väl okej. 
Hann med lite egen träning på lördagen då övriga dagen skulle vara ganska stillasittande. Perfekt att öva koreografi o samtidigt få sin träning 🤗👍

Som sagt en rolig lärorik o annorlunda helg 
😃🤩