Veckan som gått

Det har som vanligt handlat mest om arbete på akuten. Känns som att man är där jämt ju. Men lite annat ska jag väl kunna klämma fram också ;)

Fick veta på måndagkvällen att vi skulle ta undan allt från huset. De skulle tydligen spola av huset inför målningen. SÅ jag atr undan en hel del där på kvällen och när jag kommer in visar det sig att "nejdå det var ju ingen panik". Nähe, aja då var ju iaf det mesta borta utifall de skulle komma. Var även tvungen att klippa ner en jättestor och fin buske vi har bredvid trappen. Skulle få hjälp med den men käände på mig att det nog var bra om jag klippte den själv så hade den iaf kanske en chans att komma igen nästa år :P Tur var väl det för strax efter att jag var klar dök det upp bilar och lyftkran på tomten. SÅ nu är huset spolat, hoppas på att det snart kan bli stabilt väder så det kan börja måla det snart.

Har träffat A på mysig lunch. Kul att äntligen ses! Självklart blev det lite choklad också :P

I torsdags var jag hos N och vi klurade tillsammans ut hur man lägger till kunder på min hemsida. Är ju en fördel att kunna det kan man ju säga. Nu är det bara att få folk att upptäcka och våga pröva nåot nytt när det gäller produkter för hem, hälsa och skönhet. Eftersom att det handlar om svenskar kan detta bli knepigt ;) Men för de som vågar finns jag här:
http://www.amway.se/user/amanda_oskar

Igår fick jag förmånen att slute lite tidigare så åkte hem en svääng till Vikärr och lånade lite smink till bröllopet idag. Har ju inte så mkt hemma så vissa kanske vet ;) Kul att hälsa på päronen som vart borta på semester i nästan två veckor.
Hemma blev det tacomys. Dock efter det så blev jag hur trött som helst plus att av någon anledning kom det en våg av oro att jag inte vet vad jag ska bli när jag blir stor. Det jag gör kommer det att funka? Är det rätt kurser jag sökt? Kommer de att leda till arbete?
Jag känner mig så velig. Inget känns helt 100. Skulle egentligen vilja prova på massa olika jobb bara för att känna på vadsom skulle kunna passa mig, men det är ju inte så lätt precis..

Jaja nu ska här tänkas positivt det är ju en speciell dag idag för det är giftemål för Oskars syster. Ska bli kul men lite läskigt för har absolut ingen koll på hur man ska bete sig eller nåt. Men det löser sig väl hoppas jag :P Insåg nyss att jag typ bara har svarta "söta" handväskor. Undrar oom man kan ha det eller om det är opassande när det är svart.. Får se om jag kan hitta på nåt bra, "kanske ringer en vän" för rådgivning ;)

Ha en bra helg!!