Tisdag 31 juli

Man kan ju undra vad jag höll på med för nåt sist. Men skyller allt på datorn som sa att det inte funka att lägga upp inlägget. Försökte ett par gånger och fick bara samma svar, sen sket jag helt enkelt i det. Nu när jag tittar ser jag att det visst blev några stycken inlägg. Aja sånt händer :P Ska se om det här kan bli lte mer normalt kanske ;)
 
Jobbat tre dagar nu så det var himla skönt att få en dag ledigt. När jag gck från jobbet igår var jag astrött. Höll på att somna i bilen när jag väntade på att klockan skulle slå 18 och det var dax att köra igång mitt roliga jobb. Men efter ett par samtal och bra pepp från en bra kollega så vaknade jag till igen :)
 
Nu sista tiden har det vart ganska jobbigt att åka till US. KÄnner mer och mer att det inte är rätt..Det jobbiga är bara att jag inte vet vad som skulle passa bättre egentligen. Har ju lite idéer men inget känns helt klockrent. Så det är lite tungt just nu. Hade ju hösten klar för mig i början av sommaren men nu när det inte blev som jag tänkt är det svårt att ladda om och staka ut en annan väg..
 
Ja så så är läget just nu men snart ska jag träffa A och det ska bli såå kul! Då kan jag få lite mer glädje i tilvaron :)
 
Hortensia som vi fick i fredags