Driftig

När det blir luckor mellan skolan och träningen är det väl inte tänkt att man ska plugga, eller? Tydligen inte enl Amanda i alla fall. Det blev en cykeltur till Biltema där det inhandlades en 240cm lång klädstång. Förstår dock inte varför de ej hade några kortare. Vem har en så lång garderob undrar jag. Men men inget att göra åt. Ett samtal till kära pappa som föklarde att bågfilsblad kunde jag införskaffa och såga itu den i önskad längd. Ja sp bra då. När jag kommer till bågfilsbladen är de slut! Hallå! Men efter lite letande hittade jag en hel bågdil. Gick och frågade personalen om det gick att såda i aluminium. Den första visste inte, den andra trodde det och den tredja sa att det går defnitivt. Yes! Hittade även laglappar till cykelslangen så blev ett sånt kitt med. 
Sen var det ju så att jag skulle till träningen efter det här besöket. Hur smidigt är det först att cykla med en stång på 240cm plus att släpa med den in på Medley. Nja inte riktigt okej enl mig. Så tar mina inhandlade grejer. Går till en gräsplätt bredvid Biltema. Sågar där itustången i två st 60cm delar och så en 120cm del. Lite bättre att transportera. Fick dock ha den längs med cykeln, fast på pakethållaren och fram en bit, vilket resulterade i att jag med vä ben fick trampa väldigt supinerande. Lite ont och jobbigt men vad gör man :) 
 
Träningen gick rätt så bra sen. Började dock med Body balance och combat efter det. Inte en jättebra kombination. Var minst sagt seg när combaten skulle dra i gång. Men jag tog mig igenom i alla fall. Kände av armarna en hel del från igår. Varje slag tog både i triceps och biceps. Men det är ju najs när det ger resultat sen. Kanske blir lite starkare trots allt :P 
 
En kapad stång. Har man ingen riktig arbetsbänk tar man det som finns. Gräsmatta funkade i det här fallet :P 
 
Så här blev resultatet. Känner mig riktigt nöjd :) 
 
Sen ville jag bara visa att de fina blommorna jag fick av farmor och farfar när jag flyttade lever än. Tycker de ser rätt fina ut också om man får skryta lite :)