Företagsutveckling

Efter samtal både med syrran och B om att skriva om att jag är massör in nån fb-grupp så tog jag äntligen tag i det i söndags. Hade hittat en områdesgrupp som täckte in carlshem/höjd/lid och gimonäs. Det stod inte nåt om att man inte fick marknadsföra sig själv så chansade och postade ett inlägg. Ger det nån ny så är det ju skoj liksom så kanske den sen ger ringar på vattnet om jag ger ett bra intryck och om de upplever att massagen är bra. 
Vet ni vad? I söndags hade jag bokat in två stycken och svarat en annan om lite frågor hon hade. 
Igår bokade jag in ytterligare tre. Så den här veckan blev det just nu då fyra och nästa vecka en som är bokad. Hade inte alls förväntat mig sån respons men är såklart superglad! 😍😃 (kanske lite stressad också då min plan för veckan blev lite störd men med roliga saker då 😉). 
 
Fick tips om att sätta upp lappar i ex tvättstugan och andra trappuppgångar så det blir nästa grej. Först och främst tvättstugan här. Måste bara komma över motståndet att börja skriva lappen 😅 Nästan det som är jobbigast men är ju lika bra att få det gjort egentligen. Så får väl se om det blir av under veckan 🙂