Parasport Trophy

Ja då är jag hemkommen efter sista cupdagen. Umeå fotbollsfestival är slut. Det är jag med ;) hehe. Det har varit riktigt skoj större delen av det samtidigt har det varit mkt extrajobb som det inte var räknat med. 
På fredagen förberedde vi så att vi kände att läget var under kontroll till på lördagen. Sen när vi väl kom di så de som skulle komma samtidigt kom inte, inte fikaansvariga heller. Så det vi trodde var klart från föreningens sida var liks inte det. SÅ vilka fck reda ut det? Ja det kan ni ju räkna ut ;) Men sen kom det en mamma som stod där och gjorde ett jättebra jobb. Det är mer kommunikation och samarbete föräldrar emellan men det är så tråkigt när sånt tar energi och tid från våra egentliga uppgifter. Det löste sig iaf och det blev en struktur på det hela. 
På kvällen var det tacos alla lagen tillsammans. DÄr var det också saker som inte var ordnat, en del kanske förbundet får ta på sig andra föreningen. Men efter en del fram och tillbaka så fick alla mat, lotter, spela boccia för de som ville och vi kunde känna där när klockan blev 22 att jo det blev nog ändå tillslut ganska så lyckat :) 
 
Idag kom jag tidigt pga att jag blev hämtad så hann förbereda ganska så mkt men typiskt nog började et ju regna då så fick ju skynda in med högtalarna och andra skaer som vi hade ute. Så var ju ändå lite smårörigt när S kom så min tanke att ha fixat vart som förstörd. Det var surt, men ja jag kan ju inte styra över vädret.
Dagen idag flöt annars på bra och när allt sen var slut hjälptes alla åt vilket gjorde att det gick hyfsat smärtfritt trots allt :)
Dock skulle ju grejerna tillbaka till förråd, restaurang, festivalområde mm plus att S hade vart snäll och givit oss två en extra uppgift att greja med. Ett skåp som hon tydligen varit lite för stark emot ;) :P haha. Så vårt mål var att få det tillrätta utan att välta skiten. Jag kan väl säga som så att jag fick öva händigheten vilket resulterade i att jag inte kom på att dörren med gångjärn kunde häktas av utan vi skruva som lös dörrn från det och det gick ju hyfsat sen när den skulle på igen var det ju inte lika lätt att få dit det, innan S smart som hon är inser att det övre gångjärnet eller vad man ska säga går att lyfta av...(!) Helskotta, så sur jag blir när jag inte kan komma på sånt. Nu var vi ju överens om att vi inte trodde det gick att lyfta upp dörren då S försökte och det inte verkade gå men ändå, asså shitt så drygt. Men summa sumarum så efter knappa timmen så hade vi iaf lagat skåpet och så.
Vi packade oss hemmåt kl 19 så efter cykelturen hem och en välbehövlig dusch så är jag slut i både kropp och knopp. Ska unna mig tv tittande och hoppas på att jag inte sett avsnittet av Maria Wern och bara läga upp fötterna på bordet och luta mig tillbaka i fåtoljen :)
 
Summerar hela helgen som väldigt bra, lärorik och rolig.