Vidga komfortzonen



Det är en mäktig känsla på något vis att jag nu instruerat egna pass i den här stora salen totalt 5 gånger. Jag fick en chans i tisdags med. Jag lyckades flytta lite på en massagekund så fick jag till at göra båda delarna. Så tacksamt! Det Bodypump passet är 45min och på gamla sättet då tar man bort biceps och triceps men då flera önskat att ha med det så finns det då ett nyare format där man kombinerar en låt med både biceps och triceps och en låt kombinerad med utfall och axlar. De två tidigare tisdagarna har jag inte känt att tiden funnits att lära mig dessa och jag har sett en del besvikelse på vissa deltagare. Så nu ville jag leverera lite mer 😉 Två av de tre låtarna( tog med den funktionella styrkelåten man byter Core låten med också) är ju så himla bra dessutom så kändes bara kul att lära mig dom.

Jag hade inte alls lika mkt ångest i tisdags som jag hade framförallt första gången. Då bröt jag nästan ihop i omklädningsrummet före. Men nu gick det bättre. Pratet gick bättre, vart dock försenad när en deltagare kom och frågade massor. Men det är ju som det är. Torr i munnen blev jag första och andra låten sen släppte det också. Kände mig aningens mer avslappnad än vad jag gjort tidigare. Jättepositivt. Det var kul att köra de nya låtarna. Tror att de var nya för flera av de men de hängde med rätt bra ändå och det är ju bra betyg. 
Trodde dock att mina ben skulle gå av i benlåten😅 Även att jag hade mindre vikt än vanligt så var front squatsen rena döden. Phu! Knappt jag kunde prata där ett tag😂

Det kändes riktigt bra när det var klart 😃En av deltagarna som provade de här nya låtarna för första gången var riktigt imponerad att de tog så mkt och att de var jobbiga plus att han hade haft träningsvärk från sist med den här nya releasen. Jätteskoj att han vill prata med mig för känns som han är en inbiten Pumpare. 

Var riktigt kul att få köra ett till Pump innan julledigheten så kanske jag kan upprätthålla den här positiva känslan även för när jag kommer tillbaka 🤗

När anledningen blir tillräckligt stor då utmanar man sina rädslor ännu bättre 👊